Zie wie bij je voor de deur staat

Je kunt in bijna iedere moderne appartementen complex communiceren met degene die beneden aanbelt en eventueel toegang verlenen. Dit allemaal op afstand en dat is best wel handig en veilig,

Weten wie bij je voor de deur staat?

Nu woon je niet in een appartementen complex maar je zou ook heel graag eerst willen zien wie er voor de deur staat en er eventueel eerst mee communiceren. Wel zo veilig wanneer het om onbekende personen gaat of wanneer het al donker is!

Dan willen wij je graag kennis laten maken met de Ring Video Deurbel.


Weten wie bij je voor de deur staat? ook wanneer je niet thuis bent?

De Ring Video Deurbel ziet er uit als een traditionele deurbel, die je ook gewoon kunt installeren/aansluiten op de plek en stroomvoorziening van je huidige deurbel of bij je achterdeur en dan op basis van batterij voeding.

Je kunt op je smartphone of tablet zien wie er voor de deur staat en communiceren met deze persoon. Handig wanneer je niet zo snel naar de deur toe kunt komen of wanneer je s ’avonds alleen thuis bent. Naast comfort en gemak brengt het je ook een gevoel van veiligheid.

Over comfort en gemak gesproken. Bekijk ook eens de mogelijkheid om je voordeur op afstand te openen met de slimme deurslot van Nemef Entr. Check wel eerst wie er voor je deur staat met de Ring Video Deurbel!

De Ring Video Deurbel gaat nog verder dan een traditionele video deurbel. Je kunt namelijk ook zien wie er voor de deur staat en met deze persoon communiceren wanneer je niet thuis bent! Communiceer met de postvervoerder en geef aan wat hij of zij met je pakketje moet doen. Of geef even aan dat je met een paar minuten thuis bent om het pakketje alsnog zelf in ontvangst te nemen. Of geef die vage persoon aan de deur het gevoel dat je thuis bent, zodat je woning niet aantrekkelijk wordt voor inbrekers.

Een deurbel met beveiligingsfuncties

ring-video-deurbel-zone-beveiliging

De Ring video deurbel heeft ook een inbraak preventieve werking. Op het moment dat er iemand voor je deur staat en hij of zij drukt niet op de deurbel dan krijg je automatisch een melding dat er een activiteit plaatsvindt bij je voordeur en je krijgt een screenshot van de betreffende persoon.

De Ring Video Pro Deurbel beschikt over een full HD camera, nachtzicht en de communicatie tussen de video deurbel en je smartphone of tablet is beveiligd middels de WPA2 encryptie. Ook cloud opnames kan optioneel tot de mogelijkheden behoren.

Laat je niet verassen wie er voor je voordeur staat en voel je nog comfortabeler met de Ring Video Deurbel!

De video deurbel van Ring kan geïntegreerd worden in het domotica systeem van Dolor Solutions.

Wil je meer weten over de Ring video deurbel en de installatie mogelijkheden? Neem contact met op ons op en wij geven je een vrijblijvend advies!

By | 2017-11-06T17:20:01+00:00 August 30th, 2017|Blog Internet of Things|
Mis deze kans niet!
Schrijf je in op onze Smart Home nieuwsflits en maak elke maand kans op een Google Chromecast.

 
Inschrijven
close-link