Wij maken huisautomatisering toegankelijker voor iedereen

Ons motto: Stop living...Start Smart Living

Over ons 2017-11-24T13:15:58+00:00

Wij genieten elke keer weer, wanneer we weer een klant blij hebben gemaakt met onze huisautomatisering oplossing

Wij laten je woning voor jou werken

Rondom huisautomatisering of domotica hangt er altijd wel een sfeer van heel gaaf, heel handig en mooi, maar het zal wel duur zijn.
Aan de ene kant is dit wel begrijpelijk als je de promotiefilmpjes van de meeste leveranciers van domotica producten ziet, zoals in onderstaand voorbeeld. Het filmpje wekt namelijk de indruk dat, al het moois wat je ziet, alleen maar voor de super rijken is. Maar niets is minder waar.

Aan de andere kant gebeurt er op dit moment heel veel op het gebied van Smart Home. Internet of Things, Smart Living, Voice Control, Apple HomeKit, Android Things (Brillo) zijn termen en begrippen die we tegenwoordig veelvuldig tegenkomen, waarmee we al dagelijks mee te maken hebben of in de toekomst mee te maken gaan krijgen, zoals bijvoorbeeld Voice Control. De ontwikkelingen op dit gebied gaan heel snel en het aanbod van slimme apparatuur is zeer divers. Wat is er nu handig of goed voor jou, wat is er technisch al mogelijk en hoe veilig zijn deze producten?

Hoe fijn zou het dan zijn wanneer er een partij is, die duidelijk en helder kan uitleggen wat het verschil is tussen een domotica systeem en de HomeKit van Apple.

Maar ook een partij die goed uitlegt wat de toegevoegde waarde is van al die producten. Hoe je naast het creëren van gemak & comfort ook energie kunt besparen en de veiligheid in en rondom je woning kunt vergroten. Een partij die door middel van huisautomatisering senioren of minder validen kan helpen langer zelfstandig en comfortabel thuis te laten wonen.

Die partij dat zijn wij: Dolor Solutions

Dolor Solutions is een installateur voor huisautomatisering, die zich heeft gespecialiseerd in draadloze huisautomatiseringsoplossingen. Doordat er geen sloop- en breekwerk aan te pas komt, is een goed huisautomatiseringssysteem tegenwoordig voor iedereen bereikbaar en betaalbaar.

Tot slot!

Heb je vragen of wil je graag advies, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op want we helpen je graag verder. Met onze Smart Home magazine informeren wij je over de laatste ontwikkelingen, kun je blogs lezen, reviews van klanten vinden en aanbiedingen bekijken!

Stop living… start smart living

Vriendelijke groet,
Het team van Dolor Solutions

Mis deze kans niet!
Schrijf je in op onze Smart Home nieuwsflits en maak elke maand kans op een Google Chromecast.

 
Inschrijven
close-link